tisdag, juni 28

Famous peeps shoe gossip!

Dom flesta flickor, damer och kjoltyg jag känner älskar skor, och idag mer än någonsin. Skor och väskor kostar idag mer än vad man tjänar på en månad, givetvis beroende på vad man vill ha.

Vissa väskor kostar dessutom mer än en bostadsrätt, dock inte i storstäderna, men absolut i andra delar av Sverige. Så när folk får en större summa pengar brukar det innebära en eller flera dyra väskor, samt ett och annat par skor, möjligtvis Louboutins. Det är som ett bevis på att man har det gott ställt, oavsett om man har det eller inte.

Kändisar, dom där stora borta i Hollywood land, är verkligen inget undantag. En svindyr väska gärna en Birkin, ni vet en sån man får köa för i ett halvår och sedan punga ut 50k för, om det ens räcker, brukar vara det första man inhandlar. Sen kommer sportbilen, och givetvis, för den syns ju ändå inte på röda mattan eller paparazzibilderna.

Min favgirl Beyonce gjorde nyligt ett sådant härligt skoinköp, som man själv bara kan drömma om. Hennes syster Solange fyllde 25 år och det firade Beyonce med att köpa 25 par svindyra skor åt henne. Inte en helt galen födelsedagspresent. Så AVIS!

Beyonce och Solange.

En annan donna som också köper skor och inte bara till sig själv, är Blake Lively. Hon knep inte mindre än 40 par Louboutins på deras "sample sale". Jag skulle inte gråta blod om jag fick en inbjudan till den, men kanske sen när man inser att man knappt har råd med ett par.
Hon förklarade dock inköpet med att hon hade syskon och vänner som skulle få en del par.

Blake Lively införd ett par Louboutins.

Christian Louboutin i egen hög person. Samt några av hans otroligt vackra och välgjorda skor.

För övrigt så älskar jag Christian Louboutins hemsida, och den är långt ifrån så pretto som man kan tänka sig. Den är istället extremt humoristisk och underhållande. Du hittar den här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar