onsdag, september 7

Peekaboo!

Jag lovade er innehållet i lådorna, så här kommer alla vackra ting...


Att jag älskar kaffe är ingen hemlighet, och då kan man köra all out...Allt är från märket "Bodum" och jag går igenom en brun och orange fas just nu, vilket syns på dom flesta ställen. Givetvis har jag dedikerat ett helt skåp åt kaffe och te i min nya lägenhet.

När The Outnet har sina helgspecialer, då ska man passa på. Oftast en 20-50% på redan kraftig reducerade priser, och dessutom skeppas (eller flygs rättare sagt) sakerna ifrån England, så inga extra tull- eller skattavgifter, underbart! Annars tycker jag, som nästan bara handlar online, att det kan vara en jobbig avgift som förstör förtjusningen lite när man får paketet.

Jag gjorde riktigt bra basplaggs-fynd. Ett par lite roligare leggings och linne från "T By Alexander Wang", koolaste hoodien från "Splendid", enkel fest- eller vardagsklänning från "Halston Heritage" och sist med inte minst ett tokmysigt linne från "Zoe tee's". Bara ett av plaggen skulle troligtvis kostat det jag betalade för alla. Dessutom var leveransen riktigt snabb. Min allra första beställning från dem, men definitivt inte den sista.Efter att ha haft slut på mina Jan Marini-produkter i cirka en månad, kände jag en sådan skillnad på huden. Vilka små underverk dessa produkter är, och det är bara att inse, jag kan inte leva utan dem. Antingen köper man ansiktskräm, eller så köper man ANSIKTSKRÄM!

På bara två dagar kände jag en extrem skillnad, min hud och jag blev kompisar igen! Nu fick den dessutom extraboost av min nya kärlek, "Mene&Moy - Advanced C Cream". Det är lite krut i den mina vänner, därför använder jag bara den varannan dag.
Den är som en babyversion av kemisk peeling som du kan göra på hudvårdssalonger. Jag ska absolut återkomma med mitt fullständiga utlåtande när jag använt upp hela burken.

Detta leder mig osökt till min nya favoritbutik. Jag råkade hitta den när jag googlade skönhetsproduker, vilket jag gör väldigt ofta. Dom som säger att jag inte läser nog mycket (bland annat min ena syster med sina 50 böcker i månaden, eller min andra syster som försvinner i böcker oftare än jag byter sockor) skulle veta hur mycket jag läser på internet. Sen huruvida innehåller klassas som den finare litteraturen, det återstår att debattera.

Innan jag försvinner i denna historian ska jag dock meddela vad online-butiken heter. Den heter så mycket som Skin-City, och jag tror ärligt det är dom bästa priserna på produkter ni kan hitta i en svensk online-butik. Jag vet absolut ingenting om dom, helt plötsligt var dom bara där, och jag skulle inte ha missat dem, lovar och svär.
Service var fullklass, leverans fullklass, själva sidan nice, med extre plus för "kassa-sidorna" ( vissa saker skulle jag dock vilja modifiera, men jag är kräsen), prover (vilket man SKA få med när man beställer dyra produkter. Om dom snåla butikerna bara visste hur mycket merförsäljning det leder till.) och sist men inte minst den lilla Geishan som poppa upp ur paketet när man öppna det, LOVE IT!

Vi snackar här om mig, jag andas sånt här, det är så min grej! Att mitt drömyrke alltid varit hudterapeut är inte för inte. Jag lägger sällan eller aldrig lågkvalitet grejer i ansiktet, jag har lärt mig av mina misstag, och detta har absolut inget att göra med priset. Förr köpte jag krämer till höger och vänster, nu forskar jag innerligt innan jag köper något. Dyrast är verkligen inte alltid bäst, det finns mycket skit som är dyrt och många av dem är också hypade i skönhetsbloggar, sånt ska man inte alltid gå på.
På ena bilden sitter dom med sin "absoluta favoritkräm" för att på bilderna senare vara bjudna på resa av exakt det företaget.
Jag har gått i den fällan många gånger, bland annat med "Biotherm Skin Ergetic". Mitt utlåtande av den krämen är, köp en kräm på ICA istället typ "L'Oréal" eller "Oil of Olay", dom är bättre i mitt tycke.
Men då kunde jag inte gå in på en enda skönhetsblogg utan hitta den, detta precis när den lanserades i Sverige, och många skrev om dem som att den var gjord av guld. Det är den verkligen inte.

Därför gillar jag alla icke-kommersiella bloggare som verkligen ger sin genuina syn på produkterna, utan att få så mycket som en krona. Det är där du hittar dom äkta svaren på vad som är bra eller inte. Läs på, din hud kommer att tacka dig och så även din plånbok.

Youtube är ett skitbra forum om du funderar på en dyrare hud- eller sminkprodukt. Det finns många riktigt bra tutorials om väldigt många produkter. Vill du dessutom lära dig hur du applicerar den får du all hjälp i världen av dessa hemmaproffs. Min favorit är helt klart denna donna! Hon är så extremt duktig och har gjort comeback efter en tid offline. Men alla hennes gamla filmer finns kvar och är suveräna guider.
Du söker bara på produktnamnet på produkten du är nyfiken på och så poppar det ofta upp ett flertal filmer.

Jag ska givetvis ta bilder på kläderna också, så ni får se hur dom sitter på! Nu ska jag vika tvätt som den lilla hemmafrun jag är just nu =). Puss och Kram!

2 kommentarer:

 1. Hej vännen jag köper mina jan marini och mene moy produkter på tradera, super billigt ett tips bara om du vill spara pengar,

  ha det bra kram Nadja

  SvaraRadera
 2. Din hudterapeut i Helsingborg, på Hamntorget 3, säljer också Jan Marini´s produkter. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation för att Du ska få de rätta produkterna för just din hud och dina behov. Välkommen
  www.dinhudterapeut.se
  042-122700

  SvaraRadera