måndag, december 12

Obs Naket!

Det verkar som att när vi går emot vinterkyla och snö, då kommer dom avklädda fenomenen.

Det som hänt den senaste tiden är att nya Pirelli-kalendern är på väg ut, den mest glamorösa naken-kalendern som pryder folks väggar. Till skillnad mot dom klassiska "bilverkstads"-kalendarierna, är denna bara till för ett fåtal lyckliga ägare och innehåller alltid namnkunniga personer av det kvinnliga könet.

Den andra stora snackisen är ju fröken Karlie Kloss och hennes nakna, men ändå smakfulla, bilder i Italienska Vogue. Killer-body får liksom en ny dimension när man ser henne. Visst, bilderna är tagna i perfekt ljus, med all den rätta kosmetikan/stylingen och framförallt av en proffsfotograf, men trots detta är råmaterialet nästan utmejslat ur sten. Hon har helt enkelt fått den fetaste vinsten i det genetiska lotteriet, och det gör hon all rätt i att visa upp.

Av minst intresse för mig, men kanske inte för andra, är Lindsey Lohans avklädda bilder i tidningen Playboy. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om saken, så jag tänker tycka så lite som möjligt.

OBS NEDAN KOMMER DET AVKLÄTT!

Not safe for work!Ovan Lara Stone och nedan Milla Jovovich, vilket är några av donnorna i Pirelli-kalendern för 2012.Karlie Kloss i Italienska Vogue.


Lindsey Lohan på sin Playboy-framsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar