torsdag, maj 10

Feel Good

Ni måste se denna kortfilm om den sötaste lilla pojken någonsin. Han har byggt ett nöjesfält i miniformat i sin pappas butik. Så smart, så charmig och med en sådan övertygelse och inlevelse som bara ett barn kan ha.
Detta är en dokumentär, så allt är på riktigt.
Själv är jag en väldigt varmhjärtad person, jag känner starkt för människor och livsöden, så till den grad att jag ibland väljer att sticka ner huvudet i sanden än att höra om dem. Jag blir så påverkad att jag mår fysiskt dåligt.
Många kallar det ett svaghetstecken eller ser det som att jag är mesig. Jag ser det som en bekräftelse på att jag definitivt inte är psykopat utan dess totala motsats, som ibland känns aningen värre. 

Trots allt detta är jag ingen barnkär person. Jag kan tycka att barn är skitjobbiga och hatar att man inte kan kommunicera med dem, eller läsa av dem. Barn är för motsägelsefulla, dom agerar ologiskt. 

Oavsett var du ligger i skalan mellan kallhjärtad och varmhjärtad, blir jag förvånad om ni inte får en härlig glädjetår i ögonvrån av denna film. Resistance is futile.

1 kommentar:

  1. Så härligt! Jag blir riktigt glad av att titta på den :)

    SvaraRadera