onsdag, november 20

SminkGuru

Precis som rubriken antyder har jag hittat en ny sminkguru och jag hittar dem alla på YouTube (inte helt oväntat kanske). Där följer jag både duktiga tjejer och killar som vet sin väg runt en kabuki-borste och som gör sitt bästa för att instruera en stapplande sminkare som mig.

Jag kan följa instruktionerna till punkt och prick, men likt förbenat ser det ut som en fyraåring lagt min make-up efteråt.

När jag dock var nära på att ge upp hittade jag dock denna donna som faktiskt gör att till och med jag kan imitera. Hon kalla sig "Genamourr" och hon är verkligen experten jag letat efter. Bara det faktum att jag lagt concealern under ögonen fel i alla dessa år, blint troende att jag döljer alla mörka ringar, fast jag snarare framhäver dem.

Dessutom får hon inte bara allt att se enkelt ut, utan hon lägger enkla makes som är "enkla" att få snygga på din egna nuna. Love it!

Denna diskreta vardags-smokey-eye maken kan nog nästan alla fixa:

Sen kan jag också säga så här. Många sminkare på YouTube blir sponsrade av "Sigma", så att dom alltid säger att dessa borsta är de bästa kan man helt enkelt ignorera. Efter årtal av sminkfilmer lär man sig att ignorera de små diskreta smygreklamerna. Det finns många borsta bortsett från Sigma som är exakt lika bra, och bättre. Dessutom finns det många bra skuggor förutom "The Naked Basic Palette" och "Naked 2". Ser ni nog många filmer lär ni förstå vad jag menar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar