tisdag, februari 18

Gossipss

Gillar man mode så snubblar man på massor av skvaller i samma veva. Jag har blivit lite av en "know-it-all" när det kommer till skvaller om stjärnorna där över Atlanten.


Det är många som kommit ut på senaste och det tycker jag är skoj. Jag rycker bara på axlarna, kärlek är kärlek oavsett i vilken form (eller det finns gränser för vad jag också klarar).

Nu när man tror att det ska vara som vilken kärlek som helst, vi borde liksom inte lägga någon större vikt på könet, så har det helt plötsligt gått åt andra hållet i många länder på vårt klot.

Vad är det som händer?

England tillåter samäktenskap, men kyrkorna vägrar viga. Ryssland, ja alla vet väll vad Rysslands åsikt är i detta läget.

Det är bara så jädra patetiskt att ens bråka och tjafsa om det. Prisa kärleken istället i en värld full av krig och elände. Lägg er energi på att hjälpa och stötta, inte stjälpa och spotta.

Tre av Hollywoods vackraste damer har i alla fall kommit ut och förhoppningsvis hjälper det andra som inte tagit steget att våga.

Cara Delevigne och Michelle Rodriguez är enligt Michelle mer än bara vänner. Sen tycker ju jag att det kanske luktar PR-trick, men kanske inte. Väldigt goda vänner är dessa damer dock.


Ellen Page (Juno) kom ut med buller och brak. Jag tror ingen har missat det.
Cara kommer för övrigt också ut med en egen linje av väskor för märket Mulberry inom kort. Nya it-väskan tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar