fredag, februari 25

Inspiration for Men!

Ibland undrar jag om killar förstår hur mycket kläderna gör för dem, eller inte gör för dem.
En kille med schysst stil är fanken det koolaste som finns, jag har sällan eller aldrig brytt mig om utseende på killar, men att ha en skön stil det ligger ganska högt på min lista.
Att ha en egen personlig stil behöver inte kosta en massa pengar, ha bara lite fantasi och låt dig inspireras av andra runt omkring dig, eller varför inte gamla sköna moviestars!

MR PORTER har precis sett dagens ljus, den manliga motsvarigheten till NET-A-PORTER, och därifrån har jag snott några riktigt smarta stiltips. Som att låta sig inspireras av dessa stilikoner.

En ung Clintan, kolla in frippan, awesome!

Steve McQueen, med en riktigt kool sommarstil. Fördelen med tygskor, dom kan tvättas och slängas efter sommaren, så då kan man lika gärna skippa fula sockor. Byxorna är skitsnygga, lite smala nertill, samt inte för långa.

Jag kommer nog alltid vara en sucker för trenchcoats, både på mig själv och på killar. Bogart kunde sin sak, han ser killer kool ut i sin trench. Sen att det alltid skulle pose:as med en cigg, det hörde till tiden.

Snygga byxor och snygga skor, en lite mer dressy stil som fortfarande ser avslappnad ut. Känner ni igenom honom?


Mr.Cool himself! Jack ser flawless ut från topp till tå. Toppa av en för strikt outfit med en lite trashy army-jacka, och varför kan man inte ha snygga väskor för att man är kille? Reklamväskor är inte alltid all that and a bag of chips.

Snygga glajjor, både solglasögon och vanliga är ett stort plus. Med rätt glasögon kan du se riktigt kool ut med vilken outfit som helst.
Gubb-byxor är snyggt både på tjejer och killar, se bara till att matcha med en snygg tröja, varför inte som James Dean här med en svart stickad tröja, oversize eller tajtare.

Har ni sett "Snobbar som jobbar"? Kanske den tuffaste serien som någonsin sänts på TV.
Tony Curtis kan det där med att se riktigt awesome ut. Jag menar, det brukar väll alltid bli ett och annat bröllop under sommaren, varför inte lägga lite krydda på smokingen, i detta fall lite för korta brallor som visar upp dom snygga pjucksen.


Brando, behöver jag ens säga mer?

En stilikon när det begav sig. Det är bara så snyggt med en tajt skjorta och en smal svart slips. Lägg dessutom till en välstylad frisyr och du har en vinnare. Det behöver inte vara svårare än så.

Vill du investera inför sommaren? Eller inför dom nästkommande 20 somrarna också, då ska du kika på dessa trenchcoats från Burberry Prorsum eller Burberry London. Dom kostar, men dom smakar också.
Kapporna är riktigt fina, men på dessa bilder är dom kombinerade alldeles för uppklätt för min smak, om man inte ska till banken, affärsmöte eller på någon fin tillställning. Jag gillar personligen när man bryter av lite mer, som med ett par schyssta lite grövre kängor, gärna lite "slarvigt" påtagna.

Fördelen med kängor i skinn är att dom bara blir snyggare med tiden, ju mer dom nöts.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar