söndag, maj 1

My week with fashion part 2!

Ja, jag var ju i min födelsestad för några veckor sedan. Jag har någon typ av hatkärlek till Stockholm. Det är en en härlig stad, men vissa aspekter kan jag klara mig utan, men så är det nog med dom flesta städerna.
Tyvärr var det fullt upp med jobb hela tiden, så jag hann inte ta så mycket bilder som jag hade hoppats. Här kommer dock en del, med väldigt skiftande kvalitet. Tyvärr hamnade bilderna i omvänd ordning, och sidan strular så mycket så orkar verkligen inte byta plats på dem. Ni får helt enkelt ha överseende.
Vi byggde bokstavligen upp en butik, så här fint blev det.


Jag och systeryster provar kläder. Jag levde i hennes springskor, mina fötter dog redan första dagen.

Söta Elle som kom ner för att hjälpa till.

Mitt bästa köp denna gång, en helt amazing allvädersjacka, med dom snyggaste sömmarna.

Saker jag var nyfiken på från den nya kollektionen. Alla dessa plagg fick inte följa med mig hem, men en hel del av dem.


Vår tradition, gå ut och äta supergoda burgare och dricka något av dom underbara ölen restaurangen "Man in the moon" erbjuder. Deras egna öl är helt fantastiska, och jag är trots allt ingen stor öldrickare.


Mer klädbilder och det underbara taket i lokalen vi hyrde, som enligt utsago är från början av 1900-talet. Lamporna var dock bara "tacky" men det kunder vi inte göra något åt.Jag hittade ett nytt skomärke, ett svenskt sådant. Ni ska känna kvaliteten på dessa skor och framförallt skinnet, outstanding. Detta är verkligen ett märka jag ska lägga på minnet. "E&K of Sweden" heter det.


Jag kikar klädprover och skissar....

Man vill ha allt!

Mina underbara väska som jag verkligen ser som ett av mina bästa köp. Hemma hos syster.


Lite mer "hemma hos syster"-bilder.


Några hus som jag verkligen tycker är så himla snygga. Framförallt det övre i, som jag tror, granit. Det är så roligt när man upptäcker så snygga hus på gator man gått tusentals gånger. Jag har sånt tunnelseende ibland.

Söta detaljer hemma hos syster.

Sten spelar Starcraft 2.

Jag är mest bara trött på kvällarna. Usch, mina påsar under ögonen är inte att leka med.


Min lilla sovhörna. Så mysigt.

Det är svinkallt och blåsigt när jag kommer dit. Syster tar denna extremt lyckade bild. Klassisk blunder-bild.


...och några till "hemma hos"-bilder. Min syster samlar på dessa vaser. Alltid lika roligt att se samlingen lite större varje gång.En av mina favoritfotografer, David LaChapelle. Syster hade köpt hans bok som jag velat ha så himla länge. Jag älskar hans färgglada, lekfulla och många gånger vulgära bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar