torsdag, juni 9

Tröttis!

Det är för varmt för att sova, vilket innebär lite semizombie när man har stängning på jobbet!

Idag var dock en riktigt skön och trevlig dag på das work, kanske aningen varmt dock. Vi hade 30 grader på kontoret, men det kom dom och fixa till sen.

Jag spanade in Carol Vorderman idag, kvinnan som röstats fram som den med snyggaste bakdelen i England. Holy cow, hon är 50 år och har en rumpa som nog går få obemärkt förbi. Hon ser dessutom vacker, okonstlad och naturlig ut i övrigt. Inget amerikanskt plastikmonster.
Carol och hennes rumpa!

Jag har fastnat stenhårt för en blogg också. Simon, allt är ditt fel!
Det var ifrån honom jag fick höra om underbaraclara bloggen, och nu är jag fast. Precis lika fast som han också hade blivit. Hon är tusentals mil ifrån mitt liv, men så himla underhållande.
Och missförstå mig rätt, jag skulle inte ha något emot att leva hennes liv, det verkar så fridfullt och rätt, till skillnad från mitt egna.
Har ni, mot alla odds, missat bloggen finns den här.

Jag är ju en krämjunkie utan dess like, eller jag var, innan jag upptäckte Jan Marini och inte behöver prova allt som finns längre, jag har ju det bästa!
Nu har jag äntligen fått påfyllning i mitt förråd.Den översta som ska vara för (emot) acnehud är så jädra bra oavsett om du har acne eller inte. Din hy blir klar, jämn och snygg. Jag har inte så mycket problem med acne, men den håller alla småskitar borta, samtidigt som den får huden i balans. Vit kräm, som luktar ganska starkt, dock inte parfym.
Den andra är något jag fick för mig att jag skulle testa. En ögonkräm, eller nått grejs in ampuller, som tar borta mörka ringar, påsar och gud vet vad. Jag ska återkomma med min dom när jag använt klart den.

Och lite kläder då...


Den här godingen från Diesel hittade jag i second hand butik för kanske fyra år sedan. Vi blev kära och har levt lyckligt enda sedan dess. Dock hade jag faktiskt glömt bort den och blev superglad när den skutta ut från min garderob och krama mig. Jag älskar alla detaljer och små finesser jackan har.


Ett av mina köp från Acne, en oversize T-shirt med lite skrynklig struktur. Jag var tvungen att byta några grejer, så därför har ni inte fått se resten. Men det kommer imorgon, avin hade trillat in när jag var på jobbet, måste bara hämta ut den lilla rackaren.


Jag är extremt trött, så jag ska faktiskt lägga mig i sängen och mysa med någon film. Dock måste jag bara berätta något jag kom på när jag satt på jobbet, helt out of the blue.

När jag jobbade på ett gym i Stockholm för en massa år sedan, och sedan sa upp mig, behövde jag ett arbetsgivarintyg.
Jag beställde en blankett och den skickades hem till mig. Än idag minns jag hur jag bara stirra på blanketten när jag öppnade kuvertet.
Den skulle fyllas i av min arbetsgivare och sedan skrivas under av honom eller hans representant.
Så stod det ordagrant.

Bon Nuit! (Det är en fransk film på i bakgrunden som fick mig att inse att jag läst franska i sex år, jag kan fråga efter biblioteket och svära).

2 kommentarer:

  1. ... och vilken arbetsgivare sen...

    SvaraRadera
  2. Haha, ja det är en historia för sig...

    SvaraRadera