lördag, maj 5

Spaning På Trender

Vill du vara så där härligt aktuell och inne, så finns det massa roliga tåg att hoppa på nu.

Bara att välja och vraka, allt är mumma.

Den naturliga och osminkade looken. Du kan, och har troligtvis, smink, men det ska inte synas alls.
Naturligt buskiga ögonbryn. Ju mer desto bättre. Har man tunna som mig, går det att hjälpa naturen på vägen. I Stockholm såg jag hemska exempel på detta. Alla trender är inte för alla, inse begränsningarna.
Flätor, flätor och flätor. Ju fler och ju mer extravaganta, desto bättre.
Eyeliner. Var inte sparsam med den. Kattögon, Cleopatra, flerfärgade eller mönster. Bara fantasin sätter gränser. Men fega INTE ut med tunna linjer. Det ska synas ordentligt.
Neon på naglarna är lika stort som på 80-talet just nu. Använd gärna en ljus och diskret bas och måla på mönster i neonfärg ovanpå.
Orange på smink. ALLT SMINK. Läppar, ögon, kinder....you name it ...and then put orange on it. 
Slingor i pastell. En gigantisk trend som du kommer se mycket av. Regina Lund gjorde det på 90-talet, snyggt då och snyggt nu. Ledordet är diskret. Slingorna ska synas, men inte överskugga övriga håret.

Mod kommer stort. Rolig trend att leka med.

Hästsvansar med en tvist. Hästsvansarna just nu ska inte vara "vanliga". Du ska alltid lägga på en oväntad effekt. Loopad som på bilden, snurrade eller snörda. Go crazy!

Huvudbonader i form av scarfs, turbaner, schalar eller dylikt. Att ha en dålig hårdag har aldrig varit enklare eller snyggare. För nu är du helt rätt ute om du lindar in ditt huvud i favoritscarfen. 
Bruna läppar. Det är en rolig färg. Prova.
Hårbandet horisontalt. Gärna i Sammet eller siden.
Mera flätor, men denna gången Pippi-style. Sött och enkelt, men kan också vara kaxigt.
Sist, men inte minst. Min personliga favorit. Knallfärgade läppar. Gärna neonrosa, skrikorange eller något annat fruktigt och färggrant. Det är så in i norden skoj. Det perfekta motgiftet till en tråkig outfit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar