lördag, juli 28

Oh Noes!

Sverige, Sverige, Sverige. Vi har några av världens absolut bästa kläddesigners, jag ska inte ens börja lista namn här. Dom flesta vet nog vid det här laget att ska man köpa kvalitet är svensktillverkade och svenskdesignade skor/kläder många gånger i toppskiktet.

Vi gör det vi är bäst på - stilrent, välskräddat och ypperligt modernt.

Så ser man svenska OS-truppen och vill ge TV:n en high five....på rutan.....med en stol.

Som flitig modesurfare ska jag inte ens tillägga hur många "worst-dressed"-listor den svenska truppen hamnat på, men låt mig säga att det är tvåsiffrigt, världen över.

Varför tar vi inte tillvara på den otroliga svenska kreativiteten och den stilrena och snygga svenska designen vi har tillgång till? Här finns designers i den absoluta toppklassen och den svenska OS-truppens kläder kommer från Japan?

Alla dom X miljoner TV-tittare som såg invigningen kommer nu tänka på Sverige som ett gäng ungdomar på väg till sitt seglarläger, med skorna matchande tröjan, och dom tråkigaste byxorna/kjolar pengar kan köpa.

En sådan chans att verkligen visa vårt underbara land från vår allra bästa sida, med alla det vackra människorna vi har och den stilsäkerhet vi faktiskt besitter.

Men icke sa Nicke, här ska kläs ner till husvagnssemesternivå.Se och lär av Nederländerna. Det är så här vi skulle gjort det.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar