torsdag, februari 7

Blandat

När det kommer till träningsartiklar, träningskläder eller annat inom träning, då ska man man absolut kika på Amazon (UK) innan man gör sina inköp. Priserna är oftast lägre och det finns mycket att välja på.

Jag och T kan verkligen sitta i timmar och kolla på prylar där. Vi beställde bland annat ringar (sådana man tränar med), compressionkläder, massagerulle (se bild), en bok och en ryggsäck.Massagerullen lägger man på golvet och sedan rullar man över den med olika kroppsdelar. Känner man att det ömmar någonstans eller känns "hårt" stannar man där ett tag och mjukar upp. Mycket skönt för löparben.
Jag beställde "vadskydd" i compressiontyg eftersom jag ofta får sådan mjölksyra i vaderna när jag springer. När det kommer till compression ska man dock välja Skins, Underarmour, Casall eller 2XU. Dom märkena göra absolut bästa kläderna som du verkligen känner ger ett optimalt stöd och hjälper återhämtningen. Denna gången snålade jag ut och jag känner att det inte alls är samma compression i tyget.
Fivve tycker också att våra Amazon-beställningar är riktigt roliga. Så många roliga lådor att leka i.


Jag har också fått äran att testa två av de nya produkterna som bareMinerals släpper i februari. Så spännande. Kommer att skriva mer om det senare.

Till sist.


Hur söta är inte dessa två herrar på morgonen när dom ligger och gosar. Vem behöver nallebjörnar när man har världens mysigaste katt som gärna blir kramad 24/7.

2 kommentarer:

  1. Hihi. Jag vill också vara så liten att jag kan leka i kartongerna. Tänk vad roligt med alla frigolitbitar!
    Skriver för att jag hittade dessa och vem skulle använda dem bättre än du?
    http://howaboutorange.blogspot.com/2013/02/printable-2013-oscar-ballot-and-bingo.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HowAboutOrange+%28How+About+Orange%29

    SvaraRadera
  2. omg omg omg, som klippt och skuret för mig!!!

    SvaraRadera