fredag, oktober 1

All the coffee in colombia won't make me a morning person!

Sitter framför min dator nu och försöker hitta ord för gårdagen. Jag har precis fått dagens första kaffe, så snart bör koffeinet kicka in.

Den här veckan har gått mellan himmel och helvete hela tiden. Först händer något tråkigt som kontras av något roligt, eller tvärtom. Igår var en typisk sådan dag.

När klockan ringde 4:30 var jag i zombie-mode, det gjorde ont att öppna ögonen. När jag väl kom till jobbet rulla allt på bra ett tag. Sen hände lite skit där så jag blev ledsen, sen trösta mina arbetskamrater mig så jag blev glad. Dock hatar jag att bli emo på jobbet, varför kan jag inte bara vara. Antingen 1 eller 0 med mig, hela tiden. Jag är så extremt känslig ibland, tar åt mig för mycket av negativitet och allt positivt bara studsar bort, borde nog vara tvärtom.

Nog om det. Sen kom jag hem och tack vare min underbara, snälla och extremt hjälpsamma pojkvän blev jag glad igen. Jag vara nära att slita ner honom i mitt negativa hål, men han lyckades dra upp mig istället.

Sen åkte vi till Folkets Hus i Umeå för att gå på "La Clique", nästan motvilligt. Väl där tjatade de på oss om att hänga upp jackorna, vi hade inge cash och de tog inte kort. Om de är en jädra regel att man ska hänga upp jackorna, vilket är förståeligt, ta kort för sjutton. Man kan inte förvänta sig att folk har kontanter idag.

Till slut kom vi in, efter lite tjafs och min handväska full med jackor. Då först började jag känna att detta var en rolig sak.
Scenen var placerad i mitten av rummet och det fanns en bar i varje hörn, bara det var bra nog. Sen började showen precis 19:00 (inget väntande) och körde på i ett rasslande tempo hela vägen till slutet.
Det var en härlig blandning av underhållning. Gummimän, akrobater, gymnaster, komiker, strippor och Carl-Einar Häckner. Det var verkligen 110% underhållning från start till slut. Angående stripporna så kan jag säga att det var striptease med en ordentlig tvist i alla nummer. Inte smaklöst på något sätt.

Jag vill inte säga för mycket, mer än att ni inte kommer bli besvikna på något sätt, om ni bestämmer er för att gå på "La Clique". Jag klappade händerna så mycket att de gjorde ont, skrattade så jag hade ont i magen och resten av tiden satt jag som en fågelholk och undrade hur de kunde göra allt detta.

Tyvärr blev det inga foton, som alltid med denna typ av show, är det fotoförbud. Dessutom glömde jag kameran hemma. Här är dock några bilder som andra tagit.


Väl hemma åt vi varsin pizza och jag däcka med kläder och smink. Har hänt många gånger den senaste tiden. Jag är helt enkelt så brutalt trött just nu. Stackars hud säger jag bara.

Jag hade på mig något jag aldrig ägt förr, en korsett. Dock med en skjorta ovanpå. Med facit i hand undrar jag varför jag inte har köpt en tidigare. Man känner sig mycket finare, genom att bara låta den skymta lite grann, blir klädseln mer festlig. Dessutom känner man sig lite hetare.

Nu ska jag skutta i duschen, men ni ska få lite Ursula Martinez. Hon var med igår och är nog en av de skönaste personerna jag sett. Hon har dessutom fler nummer än den jag linkat. En person med mer charm och humor får man leta efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar