söndag, oktober 10

Modebloggare och andra stuffz!

Jag är jädrans efter ibland. Vägrar många gånger i ren protest hoppa på trender eller fenomen, och får sedan krypa med svansen mellan benen och inse att jag missat något skitbra och är 2 år efter.

Ibland är jag dock riktigt tidig (dock aldrig när jag ska passa tider). Några exempel som är lite roliga är dessa:

1. Jag köpte ett av de första plaggen "Acne" skapade. En svart munkjacka med lackbokstäver på armen som givetvis bokstaverar A C N E. Vet ni vad det roliga var!?! Folk sa åt mig "Vem sjutton köper kläder som det står acne på"? Care to change your mind now, BITCH!
(Säger iofs också att jag är tokgammal).

2. Jag älskade slipsar och figursydda kavajer när jag gick i sjuan och blandade dem med manga-inspirerade klänningar med overknee-sockor. Folk tyckte att jag var knäpp och jag fick ett ganska elakt öknamn. Kan också medge att jag inte ens kände till mangastilen då.
Än idag är jag stolt över att jag stod över dem och fortsatte köra min stil. Där kunde ni stå med era Levi's 501 och singoalla-blusar. Jag inser så här i efterhand att jag var en jädrans kool unge. Det här var alltså i början av 90-talet. När många knappt var födda.

3. Jag var också en av dem som sa att jag aldrig kommer överge bootcut. Vad hade jag rökt på då?

Nu till vad egentligen skulle skriva om. Jag hoppade på bloggtåget extremt sent. Inte bara det faktum att jag själv började blogga 9miljoner människor för sent, utan också att läsa bloggar.

Jag fastnar ofta i timtal med bloggar, till och med de riktigt dåliga. Fel, det finns inte dåliga bloggar. Det är så sjukt jädra intressant att få ta del av andra människors liv, utan att egentligen behöva träffa dem, socialt missfit som jag är.
Människor är så himla intressanta, underbara och fullkomligt ljuvliga. Sen finns det ju undantag givetvis, men ärligt, om Hitler hade en blogg back in the Riket. Skulle vi inte läst den då? Jag vill inte ens tänka tanken på hans inlägg.

Det känns ju ändå som att ju mer "Out there" folk är, desto mer intressant är det att läsa bloggen. För mig är det inte så, jag gillar den vanliga människan som bara tar sig från A till B i sin vardag och lever sina liv. Det är ni som är dem underbara!
För att läsa om de femtio elva kändisfesterna som fröken Soho går på, är skitkul, men ungefär lika långt ifrån mig som att min okände miljardär farbror lämnar mig alla sina tillgångar efter att han dött i hjärtinfarkt medan han hade en menage a twelve med sina älskarinnor.

MEN, att läsa om hur Lisa Svensson klarar sina dagar och får dem att bli jävligt intressanta, trots heltidsjobb på Konsum och en etta i Boden, är fanken ALL THAT AND A BAG OF CHIPS!

Dock finns det ett undantag, en tjej som faller mig så extremt i smaken. Varför? Jo, för att hon är så charmig, har en underbar humor, är sockersöt och känns äkta. Jag snackar om Elin Kling. Hon klär sig skitsnyggt, men det känns sekundärt. Jag känner tonvis med folk som klär sig skitsnyggt.
Varför jag gillar henne är för att hon är riktigt underhållande. Jag tycker nästan att bloggar och foton begränsar henne och inte alls får fram hennes personlighet. In i rutan med henne. Inte bara i "Show by Kling" utan också i annat. Hon är awesome!

Jag må vara sen, men när jag gör något sent tar jag igen det med råge. Jag har lästa ALLA stora bloggar, kanske 12 timmar per blogg och övrigt material.

Blondinbella tyckte jag var riktigt intressant de första timmarna, men sen blev det lite tråk. Jag gillar hennes driv, glöd och att hon faktiskt är riktigt duktig. Men hon lever ett "Östermalmsliv" jag varken vill åt, är nyfiken på eller orkar med. Man blir mättad till slut.
Dock gillar jag hennes sätt att skriva, syn på livet och den människa hon blivit genom åren. Folk i alla åldrar kan ta lärdom av många av hennes synpunkter. Det var väldigt oväntat, men jag fann mig själv sitta och hålla med henne i många åsikter. Dessutom tacklar hon idioter som kommenterar hennes blogg extremt snyggt och konstruktivt.

Sen finns det läpp-tjejerna. De är extremt många till antalet. Jag gillar dem skitmycket. De är sköna och har lite edge, men man blir också lite trött på det efter ett tag. Efter att jag fascinerats av deras läppar i 5 timmar, så kan jag det och vill ha egna. Nålar in i läpparna dock, så jädra creepy. Ilar seriöst i min kropp nu.

Sofi är extremt proffsig och gör allt med klass och stil. Men känns det inte lite som att varje kändis som åker till NY hänger med henne? Is there a club I didn't know about?
Men vill jag ha seriösa tips och bra råd, då går jag in på hennes sida. Hon är The modeblogger!

Jag vet att många av mina vänner gillar Kenza. Jag tycker hon är otroligt vacker och extremt duktig, men våra stilar skiljer sig så extremt mycket att jag inte känner att jag kan hämta så mycket från hennes blogg. Så det handlar mest om TS-faktorn här, inget annat. Go Kenza!

Elin är alltså min vinnare och Emma Veronica Johansson (som dock slutat blogga =/ bad girl).

Nog om bloggning. Nu ska jag dregla på mode jag aldrig kommer ha råd med och njuta av att jag är LEDIG IMORGON! JIIIIIIIPPPPPIIEE KAYEE MOTHERFU_KER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar