torsdag, januari 5

Gossip And Stuff!

Jag har varit lite dålig på surfa så mycket som jag brukar, så nu måste jag ju ta igen allt.
Men det har hänt så himlans mycket i mode- och filmvärlden, att jag liksom inte kan skriva om allt. Så därför tar jag det mest aktuella.


Vi börjar med en serie hudvård, som inte finns i Sverige ännu, men som man absolut bör hålla ögonen öppna efter. För är den väl dyker ner här i Norden, kommer du att vilja prova. Jag har hört en hel del bra om den, och det bästa av allt, priserna är riktigt bra. Lägg namnet på minnet, "Vbeauté".

La Redoute har klampat i klaveret rejält...

...om du ska köpa barnkläder från deras sommarkollektion, förbered dig på snopp-chock. Detta är alltså en riktig bild från barnsektionen i katalogen/webbutiken, Ser du?

om inte...

...så får du en "bättre" bild.

Efter mina erfarenheter med La Redoute, säger jag bara aldrig mer. Så för mig gör det absolut inget att dom strular till det på andra sätt. Jag har tyvärr bara riktigt dåliga erfarenheter av att beställa ifrån dem, och jag skulle aldrig rekommendera en dålig webbutik.

Dom pepprar dock mig både med mejl och sms, erbjudande efter erbjudande.
Sure, priserna är säkert bra, men kvaliteten värdelös, kundsupporten inte bra och att vänta en månad på sina saker är INTE okej. Dessutom har jag beställt saker som aldrig ens kom.

2008 förlorade dom mig, kanske en av dom största nätshoppare som existerar! Haha.


Några som dock gör allt med bravur är folket bakom "Vanity Fair". Kolla in deras framsida för februari, nom nom nom.


Och så lite Rooney...

Före...

...under...
...nu. Så het i sin LV klänning och röda läppar. Lite svenskskriven film gjorde henne gott kan vi så här i efterhand konstatera.

Det är inte bara i min värld Baby-boomen slår till. Även två av änglarna i Victoria's Secret visning var gravida medan dom spatserade längs catwalken införda undisar. Imponerande.

Alessandra Ambrosio...


...och Lilly Aldrige. Som för övrigt är gift med sångaren i "Kings of Leon" Caleb Followill, vilket då indirekt betyder att han också ska få barn.
Bra där Glittra att du gjorde det klart för alla, för annars hade ingen fattat det.

Sist men inte minst så har ju JT och Jessica Biel förlovat sig. Enligt skvallerpressen låg det ganska mycket bakom, men jag ska dock försöka fokusera på det fina och hoppas att dom faktiskt är tokkära och därav har gjort det.


Och så måste jag ju tipsa ALLA om skitsnygga undisar när vi ändå pratar om änglar och allt sånt. Check this out..


Jag är helt såld på dessa stay-ups med färgade förstärkning. Hur sjutton snyggt är inte det!! Och hur jädra fin hade man inte känt sig, även om man är den enda som ser dom.


Sen gillar jag det här lite rockiga setet också, och frisyren flickan har (jag är besatt vid hår just nu).

Just nu har  Agent Provocateur upp till 75% rea också, så ska man investera är det nu som gäller.


Från en lugg till en annan...

Idag har jag återigen gått i frisyrtankar.
Provat lägga håret som en lugg...
...och page med längre framtill. Dock inte provat både lugg och page, som jag kanske är mest sugen på. So many options, so much hair och ingen frisör i Norrköping. Att hitta en ny frisör är fanken det värsta med att flytta.

Till sist dom två sötaste bilderna från NYA.


Jag visste inte ens att jag fotat denna (och nej, jag var inte full). E ståendes på tå när hon pussar J, så himla sött.Awww så himla söt den lilla kaninen Benno är. Jag som ville fota hans lilla tofs, men bilden blev så suddig, för han vägrade stå still. Min syster älskar kaniner och deras små tofs-svansar, så denna är till dig.
För övrigt är han den snällaste och mysigaste kaninen jag träffat, ville kelas och gosa hela tiden. =)

Nu ska jag skutta till sängs, nattis.

2 kommentarer: