torsdag, mars 1

En Snabbis!

Jag ska bara skriva ett toksnabbt inlägg innan jag bokstavligen ska slänga mig i sängen. Är så otroligt trött.

Jag har två saker jag vill tipsa om.

Är du som jag och dricker mycket kapsel-kaffe? Du kanske har en Tassimo (som jag), Nespresso, Delonghi eller någon av dom andra kaffemaskinerna som finns. Då ska du verkligen fundera på att återvinna så mycket som möjligt.

Jag snokade runt och hittade "TerraCycle" som hjälper dig med all återvinning. Du skickar in dina kapslar och förpackningarna till dem, dom skapar produkter av soporna som sedan säljs och pengarna går till välgörenhet.

Du registrera dig på deras sida HÄR

När du gjort detta kan du be om att få fraktsedlar via mejlen och sedan är det bara att skicka när du har fått ihop ett vettigt antal. Det kostar dig ingenting!

Min första leverans åkte iväg idag.

Många kapslar blir det. Tänk på att förpacka dem så dom inte läcker i paketet.
Även själva förpackningen kan skickas in.
Ett annan rolig grej, som ni kanske redan hört om, är Glossybox. Jag började att prenumerera i början av februari och igår kom mitt första paket.

Det fungerar enligt följande. Du betalar 139 kronor i månaden och får varje månadsslut ett lite sött paket innehållandes fem produkter i lite mindre storlek. Det kan vara smink, parfym, hudvård eller annat skoj. Alla märken dom arbetar med är märken jag personligen gillar, så det är inget skit.

Jag satte upp en prenumeration efter att jag läst om det och tyckte det var som klippt och skuret för mig. Flera gånger har jag hittat liknande produkter i USA, men tyvärr skickar dom sällan till Sverige.
När du startar en prenumeration får du fylla information om vad för produkter du gillar, din hudtyp, sminkstil och annat, som hjälper dig att få produkter som är anpassade för dig. Det finns även för killar!

 Mitt första paket innehöll detta:


Själva paketet...
...innehöll en söt lite rosa låda...
...med roliga godsaker. Jag är väldigt nyfiken på "Becca"-tuben, som är ett rouge/läppglans. Den luktade väldigt gott och blir nog en fin färg på kinden.


Jag har inte hunnit prova något ännu, men lösögonfransarna var något jag hade tänkt köpa nya i alla fall, så det var nog den mest uppskattade produkten från min sida.

 Sayonara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar