söndag, mars 4

Fixa Bling!

Okej, så den senaste tiden har jag spenderat ganska mycket tid på att kika på alla kläder och accessoarer som visats under dom olika modeveckorna.

Som alla vet så kostar ju dom flesta sakerna både en arm och ett ben. Skiter man dock i märket, kan man banne mig fixa sakerna själva.

Dom här smyckena kommer ifrån Eddie Borgo och kostar allt mellan 1,5k till 20k.Helt ärligt, drar man till en "hardware"-butik lär man kunna plocka ihop riktigt coola bitar att slänga ihop till både ringa, armband och öronhängen. Armbandet högst upp är skruvar, två plattor och muttrar. Det kostar 18,500 kronor.

Nästan samma sak, minus självfixandet, är denna klänning från Marc Jacobs.Denna klänningens tyg är nästan en kopia av tyget på en Anna Holtblad kjol från hösten 2010.

Om inte annat är Anna-kjolen till och med snyggare och går garanterat att få till ett bättre pris. Den finns dessutom med lila prickar. Det är så mycket mer praktiskt och användbart med en kjol än en klänning.

Så nej, mode behöver inte vara svindyrt, men man kan som sagt hämta inspiration.

När det kommer till skor, lämnar jag dock över hela skapandet till proffsen.

Sigerson Morrison gör riktigt snygga och stilrena skor denna säsong. Jag, liksom många andra, är en sucker för svart skinnskor med en tvist. Här är det bara att välja och vraka, det går inte att floppa.
 

Preita Booty
Kady Oxford
Gavin Boot
Kali Motorcycle Riding Boot
Acne gör sällan misstag när det kommer till skor. Kommande säsong ser ut att bli intressant.Kardborreband, utskuret och lite "sneakers"-känsla på klackarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar