tisdag, januari 28

She Is Back (With A Vengeance!)

Tjaaaaaaaaaaaaa!

Jag har inte skrivit blogg på så länge, knappt jag minns hur man gör.

Det har varit en kaotisk tid, med massor av uppgångar och fall, men nu är jag redo för lite lekande med bokstäver, foton och allt annat man kan hitta på i ett sådant här digitalt media.

Klockan är 23:50 och jag har precis droppat in från en lätt snöstorm. Att jobba kväll en måndag och spatsera hem i en helt lugn och folktom stad är faktiskt, trots snöyra, helt okej. Lite meditativt nästan.

Väl hemma tog jag mig en varm kopp kaffe och kikade vad som hänt i modevärlden. Ja, jag kan dricka kaffe sent och ändå kunna sova som en stock.

Jag blev väldigt glad av följande nyhet:

Zooey Deschanel och Timmy Hillfiger har ingått ett litet samarbete som jag blev sjukt jädra het på. Det är för övrigt en väldigt intressant och oväntad kombo. Jag kan absolut se henne som musa åt något stort designerhus, men kanske inte TH.

Fast i detta fall har det verkligen burit frukt, om man får förlita sig på skisserna som skådats. Det osar 60-tal (inte helt oväntat) mixat med den klassiska amerikanske looken TH gjort sig känd för.

Se och njut mina vänner. Min favorit är klänning nummer tre som jag helt sonika ska be min skräddare sy upp åt mig (sjukt att jag har en sådan, men så är det), med lite mer längd. Fult som sjutton, men jag orkar inte vänta tills 14 april då kollektionen släpps. För er som orkar vänta kommer kollektionen finnas på Tommy Hilfigers hemsida bestående av sexton stycken klänningar som troligtvis kommer gå åt som smör.1 kommentar:

 1. hallo
  I am interested in the velour dress
  I could buy it from them.
  I pay what they want.
  I offer 100 to 150 euros for one.
  or what they want.
  please write to me
  greeting

  SvaraRadera